Esküvői lista a Photon ajánlásával

febr 5, 2020 | Tudástár

Az esküvő előtt rengeteg dolgot kell észben tartani. Érdemes egy listát készíteni a teendőkről, hogy átlátható legyen a folyamat. Most igyekszünk megkönnyíteni a szervezést néhány olyan szolgáltató bemutatásával, akit bátran ajánlunk. Íme a Photon esküvői listája:

Helyszín: Lósi major

Vidéki, vintage, rusztikus, vagy tradicionális esküvőre vágysz?

Budapest belvárosától mindössze fél órára (akár autóval, akár vonattal), egy patak völgyében hófehér templomtorony magasodik egy dombtetőn. A domb lábánál színpad, előtte hatalmas füves terület várja, hogy az ünneplő násznép birtokba vegye. Néhány lépésnyire található a pajta, ahol akár kétszáz vendégetekkel együtt fogyaszthatjátok el a lakodalmi menüt.

Zene/Világítás: Wellwed

A Welwed Team megálmodója Brotya Norbert. Zenei repertoárjában a 70-es évektől napjainkig a legkiemelkedőbb magyar és külföldi dalok szerepelnek.

Fotós, Videós: Photon

A Photon 3 éves fennállása óta több, mint 300 sikeres munkán vagyunk túl, az ügyfél elégedettségi arány pedig több, mint 95%-os. Működésünk során az esküvők kiemelt figyelmet kapnak, ehhez közel 80 fős fotósból és videósból álló csapat áll rendelkezésünkre. Csapattagjaink egytől-egyig szakképzett fotósok/videósok, akik már számos alkalommal bizonyították a szakértelmüket.

Grafikus: Mezriczky Marcell

Gyorsaság, széleskörű szaktudás, megoldás orientáltság.

Dekor: Ditta világa

Csulik-Gambár Ditta 18 éve dolgozik az idegenforgalom, vendéglátás, rendezvényszervezés területén. A megszerzett rendezvényes, dekorációs tapasztalatokat a virágkötő szakma kitanulásával bővítette, amely során megismerte társát, Kolozsi Erikát.

Teljes körű arculattervezéssel, grafikai kivitelezéssel is hozzájárulnak az esküvők személyesebbé varázslásához.

Catering: Finger Food

Egy esküvői lista nem lehet teljes a catering nélkül. A Finger Food Catering Kft., 25 éves tapasztalatával egyike Magyarország legkiválóbb rendezvényszervező illetve catering cégeinek.

Torta: Egy Csipet Torta

Az Egy csipet torta célja, hogy valódi értéket és minőséget képviseljen, éppen ezért, tortáik nem „futószalagon”, hanem minden esetben személyre szabottan, az egyéni igényeknek megfelelően, megrendelésre készülnek. Pontos egyeztetés után megtervezik, majd megsütik, végül feldíszítik a tortát, melyet együtt megálmodtatok.

Női ruha: Daalarna

A modern menyasszonyok érzéki, elegáns és nőies ruhát keresnek, olyat, ami kiemeli szépségüket, megfelelően formálja alakjukat, és amiben egyszerűen jól érezik magukat. Az egyedi technológia és a különleges anyagok miatt a Daalarna ruhák az előnyös részeket hangsúlyozzák, és elrejtik mindazt, amelyet nem szeretnénk kiemelni, megmutatni.

Fotó: Oláh Attila

Férfi ruha: Loft Outlet

Olasz férfi ruházat az elegáns üzleti, ill. a business casual szegmensben. Ismert divatházak termékei 50-70%-al olcsóbban, mint az aktuális olasz kiskereskedelmi ár, továbbá kevésbé ismert olasz márkák rendkívül versenyképes áron a LOFT outlet-ben.

Több márka közvetlen gyártói outlete. Öltönyök, ingek, zakók, nyakkendők, kabátok, dzsekik, kötött áru, cipők, övek, egyéb divat kiegészítők.

Kozmetika: Szőlősi Szilvia

Szilvia szakképzett kozmetikus, rendszeresen vesz részt Skeyndor továbbképzéseken, ahol megismeri a legújabb fejlesztéseket, hogy még hatékonyabb kezelésekkel ajándékozhasson meg titeket.

Fő célja, hogy az eredményes bőrápoláson túl egy maximális relax élménnyel is gazdagodva távozzatok minden egyes alkalommal.

Férfi Barber, kozmetika: Gents of Budapest

Átélheted az igazi barber élményt, emellett kozmetikai és relaxáló kezelések számos formáját biztosítják a vendégek számára. Ha valami különlegesre vágysz akkor is jó helyen jársz, kipróbálhatsz olyan kezeléseket is mint whiskey pedicure.

Női Fodrász: Illyés Gabriella

Gabriella 2015 júniúsától az A-list exklúziv budai szalonban Galgóczi Zsuzsa mesterfodrász mellett tanul és csapatában dolgozik master fodrászként. A szalon Redken termékeket használ, ami az USA vezető márkája.

Smink: Redli Ágnes

Számára a smink, nem csak egy réteg az arcon, hanem segítség ahhoz, hogy a pozitív vonások kihangsúlyozásával tökéletes legyen az összkép. Természetesen mindez csak akkor működik, ha a belsőnkkel összhangban áll a külsőnk. De ami igazán lényeges, az a játék, a színek variálása mert a megszokott arc mögött ezernyi lehetőség vár.

Ceremóniamester: Marosi Viktor

Egy esküvőn rengeteg módon változhat a forgatókönyv – időjárás, hőmérséklet, vendégek hangulata, csúszás az esketés helyszínén, stb.

Az egyes helyzetek megoldása sokféle lehet, több technikai megoldás is jól működhet. Azonban ezek kivitelezése mindig a pár stílusához és a vendégekhez alkalmazkodik. Ettől válik az esküvő egyedivé.

“Az arculattervezéstől a 3D modellezésen át egészen a videózásig, fotózásig mindenben otthon érzem magam. Ez egyrészt a Visartnak, szakmai iskolámnak köszönhető, másrészt eleve imádok újat tanulni, amihez folyamatosan fejlesztem magam. Nyitott vagyok minden újdonságra, mert érdekel a világ, úgy, ahogy van.”

Reméljük, tudtunk hasznos tippeket adni, és a bemutatott esküvői lista megkönnyíti az előkészületeket. Ha érdekel, melyik az 5 legnépszerűbb esküvői játék, akkor ITT tudod elolvasni.

Share This